Lierse heeft tegen Zulte Waregem niet gekregen wat het verdiende. De thuisploeg miste de kansen, het bleef 0-0. De match was amper begonnen of de 1-0 stond al bijna op het bord: een kopbal van Sonck ging centimeters naast de paal. Een veelbelovende start die wel geen vervolg kreeg. Lierse was de beste ploeg, maar dreigde niet echt en Zulte Waregem stelde offensief niets voor. Vlak voor de rust kopte Vandenbroeck wel een vrije trap tegen de paal, maar hij werd afgevlagd voor buitenspel.In de tweede helft ging Lierse na een rommelige beginfase voluit voor de zege, Zulte Waregem beperkte zich tot verdedigen, al gaven de bezoekers ook daarin vaak een onzekere indruk. Radzinski bleef de gevaarlijkste speler bij de thuisploeg, maar het schoentje wrong bij de afwerking. Invaller El-Gabas testte de vuisten van Bossut terwijl Frans een hoekschop nipt over doel kopte. Tien minuten voor affluiten kreeg Radzinski dé kans om Lierse de volle buit te schenken. Alleen voor Bossut besloot de spits echter onbegrijpelijk in het zijnet. De bal wou er niet in bij Lierse, dat ook nog Vandooren zag worden uitgesloten. Een zwak Zulte Waregem vermocht ook niks tegen tien Lierse-spelers en zo bleef het 0-0.